Välkommen till DFM (Divine Favour Mission)

Året 2020 blev ett omtumlande år för alla världsmedborgare. Den 11 mars 2020 fick även DFM påbörja omstyrningen av sitt arbete från att vara en mycket aktiv organisation med regelbundna turnéer och konferenser i hela Skandinavien till ett mera viralt sätt att kommunicera med omvärlden.

Vi är oerhört tacksamma för att vi nu kan konstatera att DFM, trots covid-19, har haft en rak och stadig tillväxt under 2020. Arbetet har under 2020 vuxit mer än något annat år.

Tyvärr har vi inte kunnat besöka våra missionsarbeten i Uganda, Kongo, Zambia, Pakistan och Nigeria på det sättet vi hade räknat med under år 2020. Men tack vare att så många visat trohet i sitt givande har vi kunnat uppehålla biståndsarbetet för de mest utsatta barnen och kvinnorna i Afrika.

Trots pandemin har vi lyckats mobilisera fler människor än någonsin till vår vision och vi tackar Gud för alla som önskar att bära arbetet vidare under 2021.

Vi önskar dig ett riktigt gott 2021!

Mattias Lekardal
Huvudledare DFM

Följ oss på Youtube

Följ oss på Facebook

8 months ago
Divine Church

Divine Sunday Live

8 months ago

Tommy Dahlman predikar över ämnet:
”Hellre dömd av Gud än människor”

Önskar du dela detta med andra är du välkommen att göra så! ☀️

8 months ago

Lördagen 1 maj kl 21.30. Vi är oerhört glada för intresset som Tommy Dahlmans predikningar skapar. Tommys fyra senaste bibliska utläggningar har fått 16 000! visningar.

DFM är en annorlunda missionsorganisation som sätter Bibelförkunnelse, Bön, Övernaturliga nådegåvor, ... See more

« 1 of 39 »

Senaste rapporterna

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev som bland annat innehåller profetiska tilltal, information om utbildningar, våra missionsarbeten och kommande konferenser.

Idag har nyhetsbrevet cirka 1 000 prenumeranter. Bland prenumeranterna finns församlingar, pastorer, näringsidkare, arbetslösa och andligt nyfikna människor.

Hos oss kan du påverka våra nyhetsbrev med dina åsikter. Vi har engagerade följare som sprider de goda nyheterna. 

Senaste nytt

Prenumerera gratis på vårt nyhetsbrev som innehåller profetiska tilltal, information om utbildningar, våra missionsarbeten och kommande konferenser. 

Vi söker din story, som vi vet, kan hjälpa andra människor. Din röst är viktig!