Nyhet

Tommy Dahlman ingår i DFM’s ledarteam. Han har varit en av de mest frekventa och anlitade förkunnarna och föreläsarna under flera decennier och stått på de allra största kristna estraderna i alla skandinaviska länderna. Han är i mångas ögon en kontroversiell kristen profil som otaliga gånger varit föremål för både sekulär och kristen media. Han har skrivit 20 böcker men debuterar i och med denna boken som deckarförfattare. Första upplagan gick snabbt iväg och den andra tryckningen ligger just nu i pipeline. Boken är utgiven på DFM’s bokförlag.

Pris 189 kr + frakt. Storpocket.

Storyn:
“Sten Brask muckar från ett nästan 3 årigt långt fängelsestraff. Han är oskyldigt dömd. När han lämnar kåken bakom sig är hans hämnd på dem som satte dit honom minutiöst planerad. Poliskommisarie Willhem Wargh sitter plötsligt med två förbryllande mord på hans skrivbord. Den koleriske och ständigt tandpetsgnagande W.Wargh samlar sitt A-team till en katt och råtta lek, som pågår i slutet av 1950-talet i Sveriges hufvudstad.” 

Kommande nyheter

Snart släpps en bok från Caroline Lekardal:

”Allt vackert byggs långsamt” är en personlig bok från mig till dig som är nyfiken på själavård, till dig som är sjuk fysiskt eller har psykisk smärta i ditt liv.

För 22 år sedan fick jag mitt i en säsong av mörker i mitt liv uppleva att jag blev kallad att bli själavårdare. Jag trodde inte att det fanns någon som ville ha en sjuk fyrabarnsmamma, men det gjorde det, han heter Jesus och han vill ha dig också. Ditt liv är inte kört, du kan bli använd!

Jag delar här erfarenheter från mitt liv, saker och bibelord Jesus visat mig igenom själavård med många människor. Jesus är enkel och det finns inget som är för svårt för honom, han vill hjälpa dig.

”Allt vackert byggs långsamt” går att förhandsbeställa redan här.  Annars kommer boken komma ut på  Semnos förlag runt 15/3-21 och kostar 189 kr + frakt.

Boken är på ca 200 sidor och hårda pärmar.