DFM´s mission påverkar tusentals människors liv. Varje bön gör skillnad och varje gåva räddar liv.

Vi är tacksamma för dig som stödjer oss med ekonomiska medel, så att vi kan hjälpa barnen och kvinnorna i Afrika, som lever i en obeskrivlig utsatt situation. Vårt Afrika arbete gäller främst länderna: Zambia, Kongo, Uganda, Kenya, Pakistan och Nigeria. Just nu hjälper vi hundratals föräldralösa barn i Uganda. Här har vi sett över skolgången och utbildningen genom att stödja uppbyggnader av skolor i en trygg miljö eftersom kidnappningar av barn tyvärr är en vanlig vardag i Afrika. Vi har även flera barnhem som vi supportar.  Vi har även som avsikt att efter COVID – 19 fortsätta att bedriva evangelisationskampanjer. Vi ger dig mer information om detta i våra nyhetsbrev som kommer veckovis.

Pakistan

Tariq Samuel är huvudledare tillsammans med hans hustru Anam i vårt stora arbete i Pakistan. De är DFM´s kontaktpersoner och har bland annat ett viktigt ansvar med att förse barnen och familjerna med mat varje dag. Detta är ett ansvar som kräver omfattande säkerhet och omsorg.

Uganda

Utanför Kampala i Uganda stödjer DFM skolorna med ekonomiska medel så att det finns vatten, el, datorer, sjukutrustning och mat på plats. Arbetet här omfattar, med barn och personal cirka 350 personer.
Josiah och Diana Balaza är vårt pastorspar och som vi håller regelbunden kontakt med. I vissa perioder är kontakten på daglig basis med Isaiah Masaaba som leder vårt sociala arbete, eftersom spåren efter covid-19 skapar ett nästan omänskligt tryck på ansvariga ledare. I vårt nätverk av samarbetspartner på plats finns Gospel Healing Center, Children Of Hope Foundation samt Help the Future.

Zambia

I staden Lusaka, i Zambia, är en av våra samarbetspartner Bishop Hobby Mpundu. Här ser vi hur deras arbete med att bygga sin nya kyrka med 2000 sittplatser har stannat helt och hållet på grund av ”Coronaviruset”. Idag står de utan pengar att fortsätta. Vi håller regelbunden kontakt och följer processen framåt. Mer om detta kommer i våra nyhetsbrev.

Kenya

Bishop Wycliffe Amayi Obwama är ledare för 118 församlingar. Här ser vi en matutdelning i staden Eldoret innan Corona viruset började spridas. Bishop Wycliffe har själv en familj med 12 personer och kämpar själv för att ekonomiskt överleva från dag till dag. Trots detta arbetar han med att hjälpa många familjer med mat.